ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Canillo manté la majoria d'activitats d'estiu per a nens i joves amb protocols per evitar la Covid-19

www.andorradifusio.ad

El comú de Canillo ha decidit mantenir aquest estiu la majoria de les activitats per a infants i joves, això sí, seguint les recomanacions sanitàries per evitar la Covid-19. Els nens i nenes s'hauran d'organitzar en grups tancats, que es consideraran nuclis de convivència i les sortides fora del país no es duran a terme. Les activitats començaran el 2 de juliol i s'allargaran fins al 7 de setembre.

Les activitats d'estiu de Canillo d'enguany seran pràcticament les mateixes dels anys anteriors, tot i que hi haurà petites modificacions arran de la pandèmia del coronavirus.

Una serà el compliment de les recomanacions sanitàries per evitar contagis. S'haurà d'intensificar la neteja i desinfecció dels espais i mantenir en tot moment la distància entre grups, que es consideraran com a nucli de convivència i hauran de ser vigilats per dos monitors.

La consellera de Joventut i Esports del comú, Anna Palmitjavila, explica que "el grup dels més petits, d'entre tres i sis anys, són deu infants per adult; i en el cas dels grans són quinze, també al Punt jove."

No serà necessari ampliar la plantilla de monitors, tot i que no es descarta fer-ho més endavant en funció de les inscripcions.

El comú també assegura que té els espais suficients per desenvolupar totes les activitats i, a la vegada, complir els protocols.

Pel que fa a les sortides, també hi haurà canvis. Enguany no es faran excursions fora del país. Palmitjavila assegura que la seguretat en els desplaçaments que es faran al país està garantida. "Es contractarà un autobús gran i es distribuiran per grups".

Les activitats d'estiu a la parròquia canillenca començaran el 2 de juliol i acabaran el 7 de setembre. El comú espera assolir xifres similars a les de l'any passat, quan s'hi van inscriure per setmana uns setanta nens entre tres i deu anys a l'Esplai i uns vint de deu a setze al Punt Jove.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Txema Galilea

Comparteix:

18.208.126.130