ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Canillo preveu disposar de l'estudi d'impacte mediambiental de les passarel·les penjants a final de setembre

www.andorradifusio.ad

El projecte de les passarel·les penjants de Canillo segueix el seu curs al ritme establert i el comú preveu disposar de l'estudi d'impacte mediambiental cap a final de setembre. Per tant, es confirmaria el mes d'octubre per començar les obres.

Una vegada finalitzat l'estudi, el comú preveu que no hi haurà problemes perquè el Govern ho aprovi, ja que no requereix unes obres de grans dimensions.

Les passarel·les estaran a punt per a la temporada d'estiu de l'any vinent.

El recorregut transcorrerà sobre la vall de Montaup i la vall del Riu. Tindrà com a punt de partida el mirador del roc de Quer, d'on sortirà el circuit cap a la vall de Montaup fins al coll de la Cauba.

Enllaçarà amb dues passarel·les tibetanes, una de 35 metres, a 12 metres d'alçada, i l'altra, sobre la vall del Riu, de gairebé 600 metres de llargada i 200 de desnivell. Completaran l'oferta del mirador del Roc del Quer.

El comú va adjudicar al juliol el projecte a una UTE, formada per una empresa andorrana i una altra de francesa especialitzades en infraestructures de muntanya, per un valor de 2,6 milions d'euros.

Informa: Joan A. Sarmiento

Comparteix:

35.175.201.14