ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Canòlich Music passa fronteres i el cinema espiritual es projectarà a les escoles

www.andorradifusio.ad

El  festival Canòlich Music transcendeix fronteres. El desenvolupament d'eines telemàtiques per la pandèmia de la Covid-19 farà possible que també es pugui treballar en escoles catalanes i involucrant-hi el món educatiu. La novena edició de la Setmana de Cinema Espiritual també es reinventa i entra a les aules del país.

Material didàctic per treballar telemàticament durant la setmana, concursos TikTok, concerts virtuals i un concert nocturn a l'església de Canòlich.

Amb el lema 'Som fràgils, siguem valents!', el festival de música cristiana es trasllada a l'espai virtual, fet que també ha generat que diversos centres catalans s'interessin per aquest festival que pretén fomentar valors a través de la música.

La cita serà els dies 20 i 21 de novembre.

El que també canviarà d'espai serà la novena edició de la Setmana del Cinema Espiritual que organitzen la Delegació d'Ensenyament i l'Arxiprestat de les Valls d'Andorra.

Es passa dels cinemes on es reunien milers d'estudiants a les aules, on es faran les projeccions i els professors ja disposaran de les guies didàctiques.

Per als més petits es projectarà 'La Mia i el lleó blanc', sobre l'amistat entre una nena i un lleó blanc per treballar la contemplació i el vincle amb la natura.

Per a nivells superiors es podrà veure 'Corre como una chica', un film de to feminista per reflexionar sobre la igualtat de gènere i la valentia d'afrontar un repte amb la història de la primera joquei a guanyar un campionat de Melbourne.

Per als més grans s'ha preparat 'Especiales' per assistir a la història d'un grup de joves que s'organitzen per ajudar persones amb autisme allà on no arriben els governs.

La cita del cinema espiritual serà del 2 al 6 de novembre.

Informa: Rosa Alberch-Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

184.72.102.217