ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Canòlich Music recull més de 2.000 participants en la seva edició telemàtica

www.andorradifusio.ad

Batec de Vida, Batec d'Esperança i Batec d'Energia. Aquests són els tres primers concerts del Canòlich Music d'enguany. Un Canòlich marcat per la pandèmia que només tindrà dos actes presencials, la missa gòspel i el concert de Migueli, que han començat aquesta tarda a l'església parroquial de Sant Julià de Lòria.

Música amb valors per plantar cara a un any de pandèmia que ens ha mostrat més fràgils que mai. És el punt de partida d'aquesta vuitena edició del Canòlich Music, que se celebra aquest cap de setmana i que aquest dissabte està tenint els seus dos únics actes presencials, la missa gòspel amb el grup Vocal Groove i el concert de Migueli.

Segons ha detallat l'organitzador de l'esdeveniment, el mossèn Pepe Chisvert, a les actuacions només han pogut assistir-hi 100 persones per mantenir les distàncies de seguretat. A més, s'han fet proves a tothom per assegurar la seguretat de l'esdeveniment.

Malgrat la situació epidemiològica, Chisvert es congratula que l'edició d'enguany ha recollit més de 2.000 participants que han seguit de manera telemàtica els concerts. En especial, la comunitat educativa.

Chisvert reconeix que aquest és un any especial i que s'ha hagut de fer telemàtic per la situació sanitària. Tot i això, estudiarà amb l'organització si es pot fer un model mixt de cara als pròxims anys.

Informa: Òscar Serrano

Comparteix: