ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Canvis en les parades del bus comunal i transport escolar d'Andorra la Vella per la visita de Macron

El bus comunal i el transport escolar a Andorra la Vella veuran a

El bus comunal i el transport escolar a Andorra la Vella veuran alterat el seu funcionament aquest divendres amb motiu de la visita del Copríncep Emmanuel Macron.

Serà entre les 16.30 i les 19h perquè es tallarà el tram de l'avinguda Príncep Benlloch des de l'encreuament amb el carrer Doctor Nequi fins a la Casa Comuna. Per tant, les parades de La Quirola i Casa Comuna quedaran anul·lades durant aquestes hores. Els usuaris hauran d'anar a Prat de la Creu

Bus comunal

Les línies LM (La Margineda) i LV (Ciutat de Valls) de pujada seran desviades a l'Stela per la Baixada del Molí i Prat de la Creu, efectuant parada a la Grau (en sentit pujada davant la gestoria Sícoris ) on recolliran els usuaris de les parades de la Quirola i Casa Comuna i pujant pel carrer Dr. Vilanova recuperaran l'itinerari habitual.

La línia LS (Serradells) no podrà girar al carrer Doctor Nequi i haurà de seguir fins la cruïlla de l'Stela i baixar per la Baixada del Molí i Prat de la Creu fent la volta a la rotonda de Govern per situar-se a la parada d'inici de La Grau (davant els Set Poetes).

Transport escolar

Pel que fa al transport escolar afectat dins d'aquest horari, les parades previstes en sentit pujada, de La Quirola, Casa Comuna i la Creu Grossa seran substituïdes per la parada de La Grau (sentit pujada davant la gestoria Sícoris).

Aparcaments afectats

El dispositiu de seguretat activat amb motiu de la visita oficial del Copríncep obligarà també a tancar la cinquena planta de l'aparcament Centre Ciutat durant tot el divendres. L'accés al pàrquing des de plaça Rebés quedarà tancat entre les 16.30 i les 19.30h, i els vehicles només podran entrar a l'aparcament des del carrer Prat de la Creu.

Informa: Redacció

Comparteix:

3.233.221.149