ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els canvis de parades i horaris o la disponibilitat dels abonaments, principals inconvenients els primers dies de les noves línies

www.andorradifusio.ad

Normalitat en el funcionament de les línies d'autobusos tot i les queixes, especialment pels canvis d'algunes parades i horaris sense avís.

La incidència principal del primer dia de les noves línies d'autobús va ser el temps d'espera per aconseguir els abonaments i poder bescanviar els diners que alguns usuaris encara tenien a les targetes antigues. La taquilla de l'Estació d'Autobusos va registrar aquest dilluns llargues cues, però aquest dimarts ja s'ha normalitzat la situació. També alguns viatgers habituals van haver de comprar el bitllet senzill, tot i ser més car, perquè el vehicle on pujaven havia esgotat les targetes.

Les queixes que els usuaris han fet arribar a través de les xarxes i també al punt d'informació se centren en els canvis de parada i d'horari sense cap notificació. Per exemple algunes parades de la part alta d'Escaldes s'han suprimit i la línia que va al Pas de la Casa comença més tard amb la qual cosa hi ha viatgers que no arriben a temps a la feina.

Des de les companyies es recorda que el Govern s'encarrega per primer cop de la gestió del transport regular i que es poden fer arribar suggeriments al departament de Transport. L'executiu podrà fer modificacions al servei a requeriment dels viatgers.

Altres incidències detectades fan referència a la mida dels autobusos. Són més grans i més còmodes per als usuaris, però tenen problemes per maniobrar en algunes zones.

Informa: Ester Pons
Imatges: Josep M. Garcia-Xus Medrano

Comparteix:

3.210.201.170