ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Canvis de sentit a Ordino

www.andorradifusio.ad

Ordino ha habilitat dos nous vials que connecten amb la carretera del coll d'Ordino. Per facilitar la circulació, ha començat una prova pilot que canvia el sentit de dos dels carrers que hi conflueixen.

Aquest dilluns han canviat el sentit d'alguns dels carrers d'Ordino. És una prova pilot que ha iniciat el comú per facilitar la circulació ja que s'han obert dos nous vials que connecten amb la carretera del coll d'Ordino.

D'una banda, en entrar al poble per l'avinguda del Casamanya, es podrà accedir a la carretera del coll d'Ordino a través del carrer d'Anglada i el Condalet, al costat de la rotonda. Aquest últim convergeix amb el coll d'Ordino mitjançant un revolt que s'ha habilitat especialment per a l'ocasió.

L'altre nou vial es troba situat entre el carrer de la Clota Verda i la mateixa carretera, i és més llarg. Ara al carrer de la Clota Verda només s'hi pot accedir en sentit pujada i també porta a la carretera del coll d'Ordino. També s'han habilitat algunes zones d'aparcament gratuït

Informa: Gerard Castillo
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix: