ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Capsa ofereix activitats extraescolars i classes virtuals

www.andorradifusio.ad

Moltes activitats extraescolars s'han reinventat i proposen nous mètodes per seguir el curs i fer més amens aquests dies que haurem de passar a casa. Alguns fins i tot són gratuïts.

Entrem a Instagram i busquem el perfil "Cultura Ordino" o l'etiqueta #lacapsaacasa.

A través d'aquest canal els professors de la Capsa ofereixen tutorials com la classe de dibuix en anglès amb Olga Razenkova, les idees originals d'Emma Regada o les nocions bàsiques de dibuix de l'il·lustrador Martín Blanco.

Són propostes que s'ofereixen per donar eines a petits i grans i ocupar hores quan baixin els nivells de creativitat.

La responsable de La Capsa, Rosa Mujal, assenyala que "és important estar actius, socialitzar i continuar la comunicació amb els alumnes" i "de moment aquest és l'únic mitjà per fer-ho".

Aquest confinament que vivim es excepcional però no l'únic al llarg de la història. Elena Aranda proposarà un diari de confinament.

De fet molts alumnes ja van recollir el material per treballar el 13 de març quan s'anunciava el tancament de moltes activitats i la recomanació de quedar-se a casa.

Des d'aleshores es revisen i es donen directrius a través d'un grup de classe que tenen a WhatsApp. "Els alumnes m'envien els treballs, els vaig corregint i els dono noves propostes", explica Mujal.

D'altra banda, per donar continuïtat a les classes de La Capsa i per tota aquella gent que s'hi vulgui apuntar, es fan classes virtuals d'escriptura i fotografia a través de videoconferència amb l'app Zoom. I és ben bé allò que diuen que es tanca una porta i s'obre una finestra.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: S. Linares - Arxiu RTVA
Telèfon d'informació: 344.506

Comparteix:

18.204.55.168