ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Carine Montaner es fixa com a objectiu doblar el PIB i lluitar contra l'empobriment de la població

www.andorradifusio.ad

Carine Montaner ha reiterat que no és negacionista de la pandèmia però que, a diferència d'altres, té esperit crític. Va marxar del grup parlamentari de Terceravia perquè, quan es va sentir assetjada, es va trobar sola. Al seu pas per "La Rèplica" ha explicat que l'empobriment general d'Andorra l'obliga a continuar al Consell General al servei de la població i també l'ha motivat a crear la formació Andorra Endavant, des d'on no descarta presentar-se a cap de Govern.

La consellera no adscrita ha denunciat "un empobriment de la població generalitzat" que ha accentuat la Covid-19, però que s'arrossega arran del problema dels lloguers i l'elevat cost de la vida. "Hi ha uns lloguers pels núvols i la gent no pot viure, no té ni per anar a comprar menjar", ha afirmat remarcant també retards en el cobrament de les suspensions temporals de contracte.

El seu projecte, Andorra Endavant, es fixa com a objectiu "arribar als 5.000 milions d'euros de PIB, el doble del que tenim ara". Assegura que "es pot fer" i s'emmiralla en Mònaco: "Si ho pot fer amb pocs quilòmetres quadrats i la meitat de població que nosaltres, amb molts transfronterers que hi treballen, hauríem de fer una reflexió".

Projecta presentar-se a les pròximes eleccions amb un programa molt ambiciós i no descarta ser candidata a cap de Govern després d'haver abandonat Terceravia. Diu que va prendre la decisió perquè no va entendre que no li donessin suport davant tot l'assetjament mediàtic que diu que va patir per la polèmica quant a la seva postura sobre la Covid-19. "M'han donat suport al final quan ja sabien que estava una mica mosca".  En aquest sentit insisteix que no és negacionista sinó que es fa preguntes perquè té "esperit crític".

Ha avançat que Andorra Endavant veurà la llum a final de mes, quan tingui enllestits els estatuts.  Vol formar un equip "sòlid, de gent amb valors i capacitat de resiliència".

Entrevista completa a la consellera general Carine Montaner a La Rèplica:

Informa: Jordi Cama - Redacció

Comparteix: