ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Càritas atén famílies preocupades per l'alt preu dels lloguers

www.andorradifusio.ad

Càritas Andorrana afirma que des de fa mesos atén persones preocupades per la qüestió de l'habitatge. El president de l´entitat assenyala que el problema es focalitza a les parròquies centrals. Alhora, Amadeu Rocamora assenyala que el banc d´aliments rep persones en una situació de pobresa crònica. Declaracions al programa "Obert per vacances" de Ràdio Nacional.

El president de Càritas afirma que algunes famílies s'han vist obligades a deixar les parròquies centrals per anar a viure a zones allunyades del centre.

Conscient de la situació, Amadeu Rocamora afegeix que algunes famílies han acudit a Càritas en busca d´ajuda, ja que no voldrien deixar de viure en zones properes al seu lloc de treball. "Coneixem bastants casos de famílies que han hagut de deixar l'habitatge on vivien des de feia anys", ha manifestat.

Rocamora també ha explicat que des de fa un parell d´anys ha disminuït el volum de persones que acut al banc d'aliments. La situació ha canviat ja que hi ha més oferta laboral. No obstant això, els que pateixen pobresa crònica continuen necessitant el banc d'aliments. Ha citat sobretot "famílies monoparentals que no acaben d'arribar".

Rocamora també ha incidit en la importància i la feina que desenvolupen els voluntaris que acompanyen persones grans que estan soles i presos del centre penitenciari.

Entrevista al president de Càritas Andorrana, Amadeu Rocamora, a l'Obert per vacances:


Informa: Montse Grau
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix: