ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Càritas detecta que els casos de pobresa a Sant Julià comencen a minvar

www.andorradifusio.ad

Els casos de pobresa entre la població comencen a minvar. És la percepció que tenen des de Càritas parroquial de Sant Julià de Lòria, que estrena nou web. És el primer de Càritas al país. Una nova eina per facilitar l'ajuda a les famílies més necessitades de la parròquia. Ajuda que, en forma d'aliments, va tornar a ser destacada a la campanya de Nadal.

Per Nadal la campanya de Càritas parroquial de Sant Julià va aconseguir gairebé 6.000 unitats de productes alimentaris. Era la quarta campanya d'aquest important recapte que servirà per cobrir les necessitats bàsiques dels sol·licitants durant bona part del 2016.

Després d'uns anys amb un augment molt important de les famílies ateses per Càritas a Sant Julià, sembla que la situació comença a millorar.Així ho ha afirmat mossèn Pepe Chisvert, el rector de la parròquia, Assegura que per ell "és una obsessió com fer-ho per arribar a aquells que no arribem i detectar aquestes situacions". Tot i això, "notem que va milor, tenim indicadors petits, molt humils que ens diuen que persones en situacions que eren crònqiues n'estan sortint".

El president de Càritas parroquial de Sant Julià, Jordi Gonzàlez, ha explicat que el nombre de famílies ateses tant el 2014 com el 2015 ha estat d'unes 45.

Dades que s'han donat a conèixer coincidint amb la presentació del nou web de Càritas parroquial de Sant Julià de Lòria. Un portal, el primer d'aquestes característiques a Andorra, que vol ser una eina per facilitar l'accés a l'ajuda tant de col·laboradors com de sol·licitants. Per cert que ja està disponible a Google Earth l'església de Sant Julià i Sant Germà perquè pugui ser visitada virtualment.

Informa: Jordi Cama Imatge: Josep M. Garcia

Comparteix: