ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Càritas Urgell crearà una empresa d'ocupació per a aturats de llarga durada

www.andorradifusio.ad

Càritas Urgell crearà una empresa d'inserció laboral per a aturats de llarga durada i que començarà a funcionar aquest febrer. Així ho ha explicat el president, Josep Casanova, al programa "Ara i Aquí", de Ràdio Nacional. L'entitat ha celebrat aquesta tarda una jornada de portes obertes.

A partir de l'any vinent Càritas Urgell tindrà una empresa d'ocupació que pretén donar feina a persones que estan en la pobresa i que podria crear fins a uns 20 llocs de treball en dos anys. Ho ha anunciat el director de l'entitat, Josep Casanova, que ha dit que el seu objectiu és "buscar maneres bàsiques d'ajudar a les persones a inserir-se en el mercat laboral".

Des de la institució, que avui ha inaugurat un nou local a la Seu d'Urgell, s'ha mostrat la preocupació perquè la pobresa s'ha consolidat a totes les comarques del bisbat. Casanova creu que és un problema que s'està fent crònic. "Aparentment l'administració o el polític ens volen donar o vendre un missatge que la situació canviarà i seriosament penso que no canviarà", ha sentenciat.

Casanova també ha assegurat que Càritas Urgell vol estrènyer els lligams de col·laboració amb Càritas Andorrana.

Informa: Pere Moliné     Imatge: Lluís Calvo

Comparteix: