ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Carles Ramos, president de la Unió Hotelera: "Hem tingut un hivern complicat i un descens per sobre del 6%"

www.andorradifusio.ad

El president de la Unió Hotelera creu que la recaptació d'una hipotètica taxa turística hauria de repercutir en tot el país. També ha fet balanç del descens en l'ocupació hotelera de l'hivern durant el Cafè de l'Ara i aquí.

Des de la Unió Hotelera s'ha registrat una baixada en l'ocupació de la temporada 2018-2019 per sobre del 6%. També ha coincidit amb altres agents turístics a afirmar que s'ha tractat d'un hivern complex.

Cada cop més, el sector hoteler i el turístic en general s'hauran d'habituar a treballar amb la reserva d'última hora, "una tendència que té molt de pes i l’exemple és la Setmana Santa. Entre la previsió i els resultats hi va haver una variació espectacular (a millor)", ha explicat Carles Ramos.

Pel que fa a la taxa turística, Ramos no s'ha mostrat gaire favorable a la seva possible implantació, tot assegurant que faria tirar enrere algun usuari. També afirma que s'haurà de veure on aniran els diners recaptats i es manté prudent en espera "de quin import es tracta".

Pel que fa a les relacions amb la CEA, el president de la UHA afirma que estan aturades i que és més una qüestió d'encaix entre les dues grans patronals que de quotes.

Entrevista completa al president de la Unió Hotelera, Carles Ramos, a l'Ara i Aquí:


Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Marta Paixà

Comparteix: