ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Carmen Cervera destaca el reconeixement internacional al museu en la inauguració de "Femina feminae"

www.andorradifusio.ad

El Museu Carmen Thyssen ha inaugurat l'exposició "Femina feminae". La mostra, que es podrà veure fins al setembre de l'any vinent, s'endinsa en tres segles d'història. Carmen Cervera destacava aquest dimecres al vespre la consolidació del museu i el reconeixement internacional que ha aconseguit.

Autoritats de tots els àmbits i personalitats del món cultural i social. Aquest dimecres al vespre no faltava ningú a l'acte inaugural de la nova exposició que proposa el Museu Carmen Thyssen. Un espai clarament consolidat, que ja disposa d'un reconeixement que transcendeix més enllà de les fronteres, com s'encarregava de remarcar la baronessa Thyssen. "És molt bonic, em sento orgullosa del museu, que és viu. Fa mesos el diari 'El País' publicava que dels deu museus més importants del món que s'aconsella visitar (el 2018) hi ha el Thyssen Andorra i em va omplir d'orgull", assegurava.

L'exposició permet transcórrer per tres segles d´història i aporta una novetat: el visitant podrà tenir accés digital a les curiositats de la restauració d´algunes de les obres. En aquesta mostra la dona és la protagonista. "Jo sóc femenina, sóc mare i crec en els homes, però també sóc una dona que sé que les dones hem de lluitar i que estem lluitant. S'ha de fer amb dolçor i ho aconseguirem. Som lluitadores les dones, primer de tot per ser mares", insisteix.

Els visitants poden contemplar obres com "La pastora ajaguda", de Berthe Morisot, que alhora era musa de Manet. Les muses i la seva col·leccionista Carmen Thyssen, una relació de diàleg que es podrà veure fins al setembre de l´any vinent.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Anna Ginestà

Comparteix:

3.239.51.78