ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Carmen Cervera, interessada a ubicar el museu Thyssen a l'hotel Valira

www.andorradifusio.ad

L'hotel Valira, d´Escaldes-Engordany, podria acollir el museu Thyssen. La baronessa, Carmen Cervera, ha informat de l´interès per instal·lar part del seu fons d´art en aquest edifici. El comú de la parròquia ho celebra i diu que, si es confirmés, seria una bona notícia per a la part alta.

Caldea va ser una de les primeres opcions per acollir un espai permanent amb fons de la col·lecció de la baronessa Thyssen. Una possibilitat que finalment es va descartar.

Ara fa dues setmanes Carmen Cervera va visitar l´hotel Valira, amb la presència de personal del Govern i del comú de la parròquia i dels propietaris de l´edifici. A la baronessa li va agradar l´espai i ha mostrat l´interès per instal·lar-hi part del seu fons d´art. Una notícia que satisfà el comú,que confirma l'interès i que diu que, si s´acaba confirmant, servirà per potenciar la part alta de la parròquia.

Si finalment es confirma l'hotel Valira com la ubicació definitiva es tancarien les negociacions amb la baronessa, després de més d'un any, quan el Govern va informar formalment de les converses per portar part de la col·lecció Thyssen a Andorra.

Informa: Anna Lladó

Comparteix: