El carrer dels Veedors d'Escaldes-Engordany s'omple en el segon dia de l'Andorra Taste popular

www.andorradifusio.ad

La segona jornada de l'Andorra Taste per a tots els públics ha omplert aquest dissabte al migdia el carrer dels Veedors d'Escaldes-Engordany. Com a novetat, s'han estrenat les demostracions culinàries i els tallers infantils. Activitats que se sumen a l'oferta de degustacions que ja es va posar en marxa divendres.

 Aquest cap de setmana Escaldes-Engordany continua sent el centre neuràlgic de la cuina d'alta muntanya. Al carrer dels Veedors els 16 establiments continuen sorprenent amb les seves propostes de degustació. Per poder aconseguir-ne una, calia fer cues, que s'han vist durant tot el migdia.

Aquest dissabte s'han estrenat les demostracions culinàries. La primera a càrrec del xef colombià Aníbal Criollo que ha permès fer un viatge des d'Andorra fins a la serralada dels Andes. La seva proposta, un menú arrelat als orígens del sud de Colòmbia que s'ha elaborat amb productes autòctons de la regió. I amb la qual vol fer valdre la cuina ancestral andina i la importància de la terra, que, en definitiva, és la que ens proporciona l'aliment.

Informa: Redacció
Imatge: Andreij Cristancho

Comparteix: