ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Carrers buits i controls policials arreu del territori aquest cap de setmana

www.andorradifusio.ad

La policia farà durant tot el cap de setmana controls arreu del territori per comprovar que la població segueix les mesures de prevenció i confinament davant la crisi de la Covid-19. En funció de les observacions que s'obtinguin, la setmana vinent es podrien implementar accions més contundents.

Per comprovar que no hi ha un cert relaxament entre la població, els agents estan fent aquest cap de setmana controls arreu del territori, però sobretot a les zones de muntanya, a les rutes de passeig o a les zones d'esbarjo.

En aquest sentit, el ministre de Salut ha advertit que les persones que se saltin el confinament, no estan assumint la responsabilitat social que implica la crisi del moment.

Martínez Benazet ha opinat al respecte que "sembla que se'n riguin dels altres i que vulguin ser més llestos, i això irrita moltíssim les persones que s'estan comportant". En aquest sentit ha afegit que, si hi ha gent que continua sense fer cas de les restriccions, "serem el més contundents possible".

Durant aquests dies d'emergència sanitària i de confinament, sembla que no hi hagi diferència entre el cap de setmana i la resta de dies.

La majoria de carrers i avingudes principals de l'eix comercial, com ara Carlemany i Meritxell, s'han mostrat força buits. En aquest sentit, avui la mobilitat interna s'ha reduït un 85% respecte a un dia habitual.

Tot i això s'han pogut veure persones passejant les seves mascotes o també anant a comprar, que són les activitats més habituals que es realitzen quan se surt de casa.

És responsabilitat de tots frenar el creixement de la pandèmia. El Govern ha advertit que si es perceben actituds inadequades, la setmana vinent es podrien prendre mesures més estrictes.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Desirée Sala

Comparteix:

3.80.160.29