ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

"Cartografies fractals", l'exposió de Faust Campamà on ret homenatge a Andorra

www.andorradifusio.ad

L'artista andorrà Faust Campamà fa setmanes que va inaugurar la seva darrera exposició "Cartografies fractals" al restaurant Platin d'Andorra la Vella. Una mostra d'una dotzena de quadres que volen retre homenatge sobretot a Andorra, jugant amb les formes i colors.

Segons el pintor i escultor Faust Campamà, un artista mai troba el moment de tancar un episodi creatiu i quan ho fa és una mica artificial.

Per això, ha elegit una dotzena de quadres, tot i que podria haver-ne triat més, que configuren "Cartografies fractals", diversos retrats amb siluetes dels països que més importància tenen en la nostra societat. És a dir, França, Espanya, Portugal i, naturalment, Andorra.

Campamà considera l'obra un homenatge cap al país, però també cap als països veïns, ja que "som la gent que vivim aquí".

El procés artístic ha estat laboriós, però, finalment, segons Campamà, ha donat fruits. La base d'aquest projecte són els mapes, "les formes dels països". Per a l'artista, "la sinuositat d'aquestes formes generen un gran atractiu".

A partir d'aquestes formes, que les ha treballat "com un puzle", juga per crear-ne una de nova que seria una barreja de totes les siluetes, ha detallat.

"Cartografies fractals" es podrà veure aquest mes al restaurant Platin d'Andorra la Vella. La iniciativa, segons el responsable de l'establiment, vol ajudar a difondre la bellesa artística entre els clients.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

3.239.236.140