ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Cas 'Pujol': La batlle ordena el bloqueig dels comptes dels bancs andorrans

www.andorradifusio.ad

La batlle Maria Àngels Moreno ha acordat el bloqueig de tots els comptes bancaris que tenen al país el fill gran de l´expresident de la Generalitat Jordi Pujol Ferrusola i l'exdona Mercè Gironès. La defensa té fins divendres per recórrer la decisió.

La magistrada Maria Àngels Moreno ha ordenat el bloqueig dels comptes de Jordi Pujol Ferrusola i Mercè Gironès després de dictar dos autes datats els dies 2 i 5 de febrer, en què dóna via lliure a les comissions rogatòries cursades pel jutge espanyol Pablo Ruz. Moreno entén que la investigació de l´Audiència nacional espanyola afecta delictes de corrupció i no únicament el frau fiscal i el blanqueig de capitals pels quals, de moment, Pujol Ferrusola i l'exdona estan imputats.

Per altra banda, divendres és la data límit perquè la defensa presenti el recurs que prepara contra la decisió de la batlle. En qualsevol cas, però, la justícia podria lliurar les dades bancàries i notarials de Pujol Ferrusola i de Gironès sense que el tribunal hagués resolt el recurs. La defensa argumenta que a hores d´ara no hi ha cap altra imputació que la que s´ha comès un delicte fiscal i que, per tant, no s´han de lliurar les dades. Es tem, a més, que en cas de ser lliurades es puguin utilitzar per a d´altres finalitats.

Informa: Andrés González-Nandin

Comparteix: