ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Casa Vicens, una rehabilitació digna de menció a la revista "Time"

www.andorradifusio.ad

La revista ‘Time’ recomana Casa Vicens entre un dels cent millors llocs del món. L'obra, projectada per Gaudí i propietat de MoraBanc, a més, ha estat nominada a diversos premis en el seu primer any de funcionament. Aquest dijous, un dels responsables de la rehabilitació ha parlat del procés.

Ha estat finalista dels premis de construcció de Catalunya del 2018 i del 60è premi FAD 2018. Casa Vicens, adquirida per MoraBanc al 2014 i que es va sotmetre dos anys a un procés de restauració i rehabilitació, és avui una de les joies al cor de Gràcia.

Aquest dijous, un dels arquitectes que va participar en el projecte, David Garcia, ha explicat com va ser el treball en un edifici que té la distinció de patrimoni de la humanitat tot donant un sentit a l'herència de la casa, el diàleg amb el barri i l'ús de la casa com a museu.

La conferència l'ha organitzat el Col·legi d'Arquitectes. Al novembre farà un any que la casa museu Casa Vicens va obrir les portes al públic i la seva repercussió ja ha arribat a la revista "Time", que la reconeix amb un dels millors cent llocs del món.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Rubén Calvo /Arxiu RTVA

Comparteix: