La CASS cobrirà el 100% de la podologia a la gent gran amb pensió de solidaritat

www.andorradifusio.ad

La podologia serà ben aviat un servei per als padrins que tinguin una pensió de solidaritat. Així ho ha explicat Xavier Espot, ministre d´Afers Socials, durant la Festa Magna. La Federació de Gent Gran ho veu com la consecució d'una demanda de fa més d'una dècada.

Govern ha informat que està a punt de signar un conveni amb el col·legi de podòlegs per tal d'oferir aquesta especialitat, finançant pràcticament el 100% a les persones que tenen una pensió de solidaritat.

Així s'ha dit durant la celebració de la Festa Magna. El president de la Federació de la Gent Gran, Simó Duró, creu que és positiu. "Ha costat, des del 2003. Ja fa 14 anys, però ens en sortirem", ha declarat.

El col·lectiu també considera una bona mesura el reemborsament de la despesa sanitària al 100% dels qui perceben la pensió solidaritat. Calcula que "deuen ser unes 800 persones les que en podran gaudir". Però no vol parar aquí i reclama que es faci "extensiu a tots els pensionistes".

La Federació de la Gent Gran, a més, ha explicat que el proper 13 de novembre celebraran una assemblea general.

Informa: Pere Moliné
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix:

Canillo eixamplarà la carretera d'Incles Afers Socials constata 12 casos d'abusos sexuals a menors des de principis d'any