Catalina Vargas, de les classes a La Capsa a la seva primera exposició de dibuixos manga

www.andorradifusio.ad

La passió pel dibuix manga creix entre els joves. Coneixem una artista de La Capsa que ha fet de la seva afició un art sobre paper i ja es planteja fer el salt al tatuatge. 

Fascinada amb el món del manga i els seus personatges, Catalina Vargas fa anys que va començar a copiar-los. Fa un parell d'anys que el treball a l'escola d'art La Capsa li ha permès trobar el seus propis, dones poderoses que viuen en un món que dominen i on són felices. 

L'artista explica que encara no té ben definit què i com són, sinó que les va tractant a mida que les va creant. Això sí, sempre que dibuixa, diu, busca "el costat positiu en les petites coses".

Fent tribut a la cultura japonesa la il·lustradora utilitza l'aquarel·la per donar el caràcter i la força que necessita cadascuna, una tècnica que també ha après i millorat a l'escola d'art.

L'estudi CLAM o Miyazake han estat referents sobre paper. Però el seu somni és seguir els passos de Brando Chiesa i convertir-se en tatuadora. Per ara els seus braços són l'extensió de la seva passió.  Té clar, però, que necessita "més confiança" en les seves habilitats artístiques "abans de tocar una pell".

Paisatges plens de color, personatges expressius i tòpics asiàtics com els gats,  ompliran les parets de l'Estudi d'Ordino fins al 26 de febrer. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Andrej Cristancho

Comparteix: