ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La CEA demana que s'ampliïn els ajuts a les empreses i que siguin més selectius

www.andorradifusio.ad

La CEA ha demanat que s'ampliïn les ajudes a les empreses previstes en la llei òmnibus i es duguin a terme amb un criteri més selectiu. Reitera que ha estat un error haver prohibit la suspensió de contractes laborals per causa de força major mentre duri la crisi sanitària.

La Confederació Empresarial considera que les mesures de suport a les empreses, uns 130 milions d'euros en crèdits tous, podrien ser efectives per a un escenari d'aturada entre dues o tres setmanes. Però tenint en compte que les restriccions poden ser més llargues, cal més ajudes i que aquestes es destinin a garantir la supervivència de les empreses afectades per la situació excepcional. "Vist que la situació no s'acabarà a curt termini, hi hem de poder garantir la pervivència del nostre teixit productiu. L'objectiu és que el màxim d'empreses i llocs de treball superin la crisi si s'ha d'allargar més enllà de dos mesos", insistia el president, Gerard Cadena.

També considera un error haver inclòs a la llei òmnibus la prohibició del mecanisme de suspensió de contractes laborals per causa de força major. Considera que si no es fa cas a aquestes iniciatives moltes empreses podrien veure's abocades a la suspensió de pagaments a curt termini.

Informa: Pere Moliné
Imatges cedides CEA

Comparteix:

3.233.215.196