ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La CEA demana un pacte d'Estat postelectoral per la CASS, l'acord amb la UE i la fiscalitat

www.andorradifusio.ad

El president de la Confederació Empresarial ha demanat un pacte d'Estat després de les eleccions sobre temes que considera essencials per al país, en especial la CASS i l'acord amb la Unió Europea.

La CEA té preparada una taula rodona amb els respresentants dels partits que es presenten el 7 d'abril amb la Seguretat Social, l'acord d'Associació amb la Unió Europea i la fiscalitat.

Tres punts en els quals el president de la confederació, Gerard Cadena, creu que caldrà "un pacte d'estat" després d'unes eleccions, afirma, amb molts candidats.

Un exemple de treball conjunt l'ha trobat en el projecte de Marca Andorra, que després de l'impuls inicial de la CEA i amb una participació des de tots els àmbits, es presenta dimarts.

En declaracions a l'Ara i Aquí de Ràdio Nacional, Gerard Cadena ha afegit que la CEA segueix molt atenta a explorar noves oportunitats econòmiques, per exemple qüestions com el Blockchain o el comerç electrònic. I ha destacat l'oportunitat que representarà per a l'empresariat la Cimera Iberoamericana de l'any vinent.

Entrevista completa al president de la CEA, Gerard Cadena, a l'Ara i Aquí

Informa: David Domingo
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

3.231.226.13