ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La CEA donarà suport a les demandes d'autònoms i microempreses a través de CEA Micro

www.andorradifusio.ad

Una trentena de persones han assistit a la presentació de la nova secció de la CEA dedicada als autònoms i les microempreses. Es diu CEA Micro i pretén donar resposta a les demandes específiques d'aquest col·lectiu, que són una part important de l'empresariat.

El 80% de les empreses del Principat són petites i mitjanes. Ara, la Confederació Empresarial Andorrana, per tal de donar un millor servei als autònoms i microempreses, un sector amb expectatives diferents de les empreses més grans, ha creat la secció CEA Micro.

Fins ara tenien 110 afiliats, sense comptar els que estan integrats dins d'una vintena d'associacions. L'objectiu és ajudar-los en demandes com aquestes. "Per exemple, es pot ajudar en tota la implementació de les lleis laborals, les modificacions que hi haurà sobre la seguretat social o amb els acords amb la Unió Europea que ara s'estan negociant", avança el president, Gerard Cadena.

La voluntat de la CEA Micro és créixer. L'acte de presentació d'avui, que ha aplegat una trentena de persones, es vol que serveixi com a punt de partida perquè els afiliats facin propostes. Alguns dels serveis dels quals ja gaudien fins ara són el de consultes laborals i la participació en comissions.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Javier Moreira

Comparteix:

23.21.4.239