ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La CEA no veu malament que es puguin passar punts de la CASS de la branca de malaltia a la de vellesa

www.andorradifusio.ad

La CEA no veu malament passar punts de la branca de malaltia a la branca de vellesa sempre que sigui de manera acotada en el temps. Ho ha dit el gerent a La Rèplica, on ha afegit que es podria allargar el període d'implantació dels punts de cotització per part de l'empresa. Des dels sindicats, veuen amb bons ulls la diferenciació de tipologia professional a l'hora de limitar l'edat de jubilació. 

Per la seva banda, Carla Guinot, secretària d'organització del SEP, assegura que "hi hauria d'haver un desgranament de tipologies professionals", per saber "quants anys tenen cotitzats i en quina edat s'haurien de jubilar les diferents tipologies. Seria una via de diàleg."

El gerent de la CEA, Iago Andreu, explica que ells no volen que "la branca de vellesa entri en dèficit i que aquest no es pugui pagar, però a la vegada tampoc volem sobrecarregar el teixit productiu." D'aquesta manera, el que proposen és que "enlloc d'implementar aquests quatre punts en quatre anys, que s'implementin en vuit anys o en un període més llarg."

Entrevista completa al gerent de la CEA, Iago Andreu, i la secrètaria d'organització del SEP, Carla Guinot, al programa La Rèplica: 

Informa: Ariadna Guiu
 

 

Comparteix: