La celebració de Santa Anna, un dels actes centrals de la festa major d'Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

Aquest dimarts, coincidint amb el dia de la patrona d'Escaldes-Engordany, Santa Anna, i en el marc de la festa major que va arrencar divendres passat, s'ha celebrat la tradicional missa a l'església de Sant Pere Màrtir amb la presència de diverses autoritats.

El tradicional ball de Santa Anna, protagonitzat per l'esbart escaldenc, ha estat un dels actes centrals de la celebració, al qual s'hi han sumat el cap de Govern, Xavier Espot, les ministres Trini Marín i Sílvia Calvó, els cònsols Rosa Gili i Joaquim Dolsa, i els consellers del comú, mentre la plaça s'anava omplint d'espectadors.

Tot plegat s'ha clos amb un aperitiu a càrrec de la Unió Pro-Turisme i amb l'actuació de la Cobla Ciutat de Manresa.

Els actes de la festa major continuen a la tarda amb l'orquestra Maravella i un tast de vins. A causa de l'elevat risc d'incendis els darrers dies, s'ha cancel·lat el castell de focs artificials. A les onze de la nit, de forma simultània, hi haurà el ball de nit a càrrec també de l'orquestra Maravella i el concert del grup català Els Catarres a l'aparcament dels Veedors. El mercat i els food trucks es mantindran oberts fins a la una de la matinada.

Informa: Laura Cugat

Imatge: Ricard Tenza 

Comparteix:

La història d'amor i supervivència de l'artista Maurice Chevalier amb Nita Raya durant la Segona Guerra Mundial, en un llibre escrit pel net de la protagonista Neix el Canillo Escènic Arts, un festival per dinamitzar la parròquia i el sector de la interpretació