ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Cèlia Vendrell serà la nova consellera de Medi Ambient d'Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

Cèlia Vendrell serà la nova consellera de Medi Ambient d'Escaldes-Engordany i Ferran Rabanaque exercirà com a cap de comunicació. Rosa Gili està acabant de perfilar la composició del comú, però la majoria dels càrrecs ja estan decidits.

Rosa Gili ja té pràcticament enllestit l'equip de govern comunal. Cèlia Vendrell, que va ser la número 3 de la llista a les eleccions comunals, serà la consellera de Medi Ambient.

Ferran Rabanaque serà el cap de comunicació, tot i que podria tenir funcions més àmplies. Rabanaque va exercir com a secretari general i cap de protocol, entre altres funcions, durant el govern del liberal Marc Forné. Va dirigir la campanya electoral de Rosa Gili, amb la qual va accedir al consolat. Cerni Escalé serà el nou secretari general del comú.

Entre les prioritats de Gili, ja ha avançat que vol facilitar l'accés a lloguers més assequibles. El seu objectiu és seguir les propostes del programa electoral, com ara aplicar deduccions a aquells propietaris que destinin pisos al lloguer i crear una borsa d'habitatge. També té la intenció de crear un departament específic que treballaria amb la resta de comuns i el Govern. Considera necessari potenciar la vall del Madriu.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

18.207.98.97