ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Un centenar de persones participen en la cursa d'orientació de la Trobada Canillo-Ordino

www.andorradifusio.ad

Lourdes Garet amb 1h 51 minuts ha estat la guanyadora absoluta de la cursa d'orientació en una nova edició de la Trobada Canillo-Ordino. Li ha tret més de vint minuts als segons classificats. La competició ha començat a primera hora del matí i ha comptat amb més de 100 participants.

Els presents ens han assegurat que hi havia menys gent que altres anys. La  vinculació de Lourdes Garet la cursa d'orientació ve de lluny perquè sempre ha estat relacionada amb aquest tipus de competició; com a corredora o com a voluntària dels organitzadors. Els més petits han gaudit força i ens han explicat en què ha consistit la competició.

Des de fa ja 6 anys la Trobada Canillo-Ordino és una de les fites marcades al calendari de les dues parròquies. Una jornada per reunir amics i famílies, que gaudeixen de la cerca i l'exploració en un ambient totalment natural.

La recompensa ha arribat després de la una de la tarda amb un  arros de muntanya per a cent persones que ha preparat la Judit amb una mica d'ajuda.

Informa: Sergi Expósito-Sílvia Mestre
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix:

18.232.186.117