ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Centenars de treballadors del Punt de Trobada es manifesten preocupats pel futur del centre comercial

www.andorradifusio.ad

Aprofitant la jornada de tancament obligatori per la Constitució, centenars de persones han participat en la marxa organitzada pels treballadors del Punt de Trobada. Ha sortit a les onze del matí del centre comercial per acabar a la plaça del Poble, on s'ha llegit un manifest. Reivindiquen una rotonda i una parada d'autobús i expressen el seu neguit pel futur de l'empresa.

Unes 400 persones, segons el servei de policia, han participat en la convocatòria dels treballadors del Punt de Trobada per protestar pel que consideren una mala situació. En primer lloc reivindiquen la necessitat d'una rotonda i que hi hagi una parada d'autobús prop del centre comercial per fer més fàcil l'accés als empleats.

Però també els preocupa el fet que la Batllia ha condemnat els actuals arrendataris a deixar l'edifici, decisió que ha estat recorreguda. A més, la família propietària del terreny ha rebut una oferta del grup Pyrénées per aquest espai. Des de l'organització de la protesta s'espera que la situació no canviï en aquest sentit."Estem segurs que es resoldrà a favor de l'empresa i que continuarem aquí", creu la portaveu de la marxa, Marta Llamas. Tot i això, demanen al Govern "que pensin en nosaltres, que tinguin en compte que som moltes famílies i que podríem convertir-nos en un problema social molt gran per al país", un argument que comparteix Beni Torres, també portaveu de la mobilització. En el mateix sentit es pronuncia un altre treballador, per qui el centre comercial representa "una història molt gran i no és bo perdre-la". Una altra empleada reivindica la rotonda "per poder anar i tornar a la feina tranquil·lament". "Tenim el mateix dret que la resta dels centres comercials a venir, treballar i estar bé", assegura.

Els organitzadors han rebut el suport de protecció civil i diversos estaments per minimitzar els efectes en la xarxa viària.

Informa: Pere Moliné
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix: