El centre comercial Epizen obre les portes amb una primera fase i amb gran afluència de visitants

www.andorradifusio.ad

Amb mesos de retard per la manca de treballadors i la demora en l’arribada de materials de la construcció, el centre comercial Epizen finalment ha obert portes.

Centenars de persones s'hi han apropat provocant, fins i tot, retencions a la carretera. És una primera fase i, a poc a poc, s'anirà obrint l'oferta. Ara mateix inclou un hipermercat de prop de 8.000 metres quadrats.

Dels 65.000 totals, gairebé la meitat seran botigues, restaurants i espais culturals i d'oci. L'any vinent, amb la segona fase, es preveu obrir una planta a l'aire lliure, a la coberta de l'edifici. Segons ha explicat el director del centre, Edgar Martínez, la principal aposta és el mercat andorrà, sense deixar de banda, però, el turisme de proximitat. S'ha previst, en aquest sentit, iniciar una campanya de comunicació a través, sobretot, de les xarxes socials.

Quant als recursos humans, a hores d'ara el centre té en plantilla gairebé 300 treballadors, però arribarà al mig miler quan estigui plenament operatiu. La direcció d'Epizen recorda que des d'un principi "els treballadors de l'antic Punt de Trobada eren benvinguts i es va contactar amb cadascun d'ells i se'ls va proposar tornar". "Els que han volgut tornar aquí estan i els que no ho han fet tenien altres motius personals", ha afegit.

Informa: Redacció
Imatge: Ricard Tenza

Comparteix:

L'acord amb la UE i la millora de les infraestructures al Pirineu, punts claus de la CEA amb Salvador Illa Ordino bonificarà el 90% de la construcció de lloguer