ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El centre residencial d'educació intensiva centra la reunió de la comissió dels serveis socials i sociosanitaris

www.andorradifusio.ad

Quarta trobada de la comissió de participació dels serveis socials i sociosanitaris per tractar qüestions de la infància i l'adolescència amb la vista posada en la residència d'educació intensiva que es vol fer al Solà d'Enclar. Alguns associacions han demanat de conèixer el projecte marc i la seguretat del centre.

La d'avui ha estat una comissió per tenir una visió completa i retrospectiva de la feina feta en aquesta legislatura entorn de la infància i l'adolescència, que es completarà amb el projecte de llei dels drets dels infants i els adolescents que aquesta setmana passa pel Consell Genel.

El centre residencial d'educació intensiva que es vol fer al Solà d'Enclar ha estat el que més interès ha generat. Algunes associacions han demanat conèixer el projecte marc. Es preveu que en un màxim de dos anys estigui en marxa. Tret d'algun dubte al voltant de la ubicació, Xavier Espot considera que la reunió ha estat satisfactòria.

L'estat del model d'atenció implementat en els últims anys i l'avanç del protocol d'atenció en cas d'infants en risc han estat altres temes tractats. D'altra banda, en la d'avui l'associació de familiars amb malalts de salut mental ha demanat de comptar amb el raonador del ciutadà.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Guillem Casal-Anna Romagosa

Comparteix: