ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els contractistes alerten que un centre de transferència de terres elevaria els costos i continuen apostant per fer abocadors

L'Associació de Contractistes d'Obres creu que el&

L'Associació de Contractistes d'Obres creu que el centre de transferència pot ser una de les solucions al tancament de l'abocador del Maià durant els mesos d'hivern.

Això sí, alerten que suposaria un increment important en el cost perquè s'hauria de pagar el transport dues vegades. Una, de les obres al terreny transitori, i una altra, d'aquest a l'abocador encampadà. També diuen que va en contra de la sostenibilitat i el medi ambient. La seva aposta és crear tres espais. Dos que recullin les terres provinents de les excavacions a les valls del nord i orient i un a la part sud del país. 

Això sí, de moment són prudents a l'hora de valorar res, ja que encara no tenen cap proposta de comuns ni de Govern. Esperen poder seure i parlar-ne després de les vacances, al setembre, i trobar una solució que agradi a tothom. 

Correcció: En una primera versió d'aquesta notícia s'esmentava que l'ACODA proposava el centre de transferència de terres com a solució al tancament de l'abocador del pic del Maià. Des de l'associació destaquen que aquesta no és una proposta seva, tot i acceptar que podria ser una mesura a curt termini. Alerten que suposaria un increment dels costos i creuen que s'ha de continuar apostant per buscar nous abocadors.

Informa: Redacció
Imatges: Kevin Ribeiro 

Comparteix: