ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El centre de vacunació es prepara per assolir el màxim rendiment a partir del 7 de juny

www.andorradifusio.ad

Per afrontar el volum de vacunes que han arribat i les que resten pendents, a partir de dilluns s'amplia la capacitat del centre de vacunació. Segons protecció civil, s'arribarà al màxim rendiment i és per això que s'han creat nous circuits d'entrada i sortida, s'incrementarà el personal que hi treballa i s'ha habilitat una nova zona d'observació per als acabats de vacunar.

Ja estan en marxa els preparatius perquè el centre de vacunació pugui arribar al màxim rendiment a partir del 7 de juny.

S'han creat dos circuits d'entrada, un per administrar les primeres dosis i un altre per a les segones, i també creixerà el volum de professionals de les diferents àrees. El director de Protecció Civil, Cristian Pons, apunta que "aquestes setmanes que coincideixen amb les segones vacunes d'AstraZeneca que es van començar a posar a l'abril, més o menys fins al 21 de juny, es preveu que el dispositiu augmenti en cas d'arribada de noves vacunes i d'haver d'administrar més primeres dosis". Demana a la població "respectar els horaris de convocatòria preassignats automàticament que permeten el correcte funcionament del centre de vacunació, i recordar dur el formulari previ".

De les sis taules actuals on s'administren els vaccins es passarà a un màxim de deu. Les persones que es vacunin en les últimes quatre taules de vacunació, passaran a una nova zona d'observació on s'hauran d'esperar 15 minuts. Després podran dirigir-se a l'exterior a través d'un nou circuit de sortida. 

Coincidint amb l'arribada de la calor, també s'ha instal·lat un dispensador d'aigua per a qui es vulgui refrescar.

Des d'aquest dijous i en els propers dies està programat que acudeixin al centre més de 1.300 persones, un volum que es preveu que augmenti.

Segons ha confirmat el Govern, el certificat que s'obté després de rebre la pauta completa ja comença a tenir reconeixement internacional.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Sergi Linares

 

 

 

Comparteix: