Cerni Cairat i Sofia Cortesao encapçalaran la llista de Desperta Laurèdia

www.andorradifusio.ad

Cerni Cairat i Sofia Cortesao encapçalaran la llista de Desperta Laurèdia a Sant Julià de Lòria en les properes eleccions comunals. Una candidatura en solitari que s'està acabant de lligar amb perfils tècnics i que compta amb l'ajuda i el suport de la gestora cultural Teresa Areny.

Els actuals consellers lauredians que es troben a l'oposició, Cerni Cairat i Sofia Cortesao, formaran tàndem al capdavant de la llista de Desperta Laurèdia de cara als comicis comunals del mes de desembre. Encara estan acabant de preparar la candidatura, que volen que compti amb perfils molt tècnics. Cairat exposa que amb el projecte "intentem fugir de la lògica dels partidismes, de la suma de vots amb marques i, per tant, volem mantenir aquest projecte ciutadà".

Cairat explica que les sinergies que van haver-hi fa quatre anys amb membres de Demòcrates van ser més aviat personals i no de partit. Ara mateix prioritzen configurar un equip de professionals que, més enllà de formar part d'una formació o d'una altra, prioritzi integrar-se a la plataforma social i ciutadana amb l'objectiu de treballar per la parròquia. Així ho exposa Cortesao. "Hem de buscar que al cap d'aquests 4 anys deixem una parròquia millor i això passa perquè dins de cada conselleria hi hagi gent molt experta i molt professional encapçalant cada àrea".

Un projecte que compta amb el suport de l'actual cap de producció de la Fundació ONCA i cap de projectes del Museu Carmen Thyssen, Teresa Areny, que s'estrena en política.

"Ara mateix no està ni confirmat que vagi de 3, de 5 o de 8. Soc al seu costat per ajudar-los amb el que pugui i amb el que sàpiga, des de, per exemple, la relació amb la premsa, però també amb altres temes. Volia una mica donar la cara en aquest sentit per acabar amb aquestes especulacions."

Teresa Areny, Desperta Laurèdia

El que és clar és que proposar solucions davant la problemàtica de l'habitatge serà una prioritat. 

Informa: Laura Cugat - Rosa Alberch
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: