ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Certificat en quatre idiomes per a les persones que ja hagin rebut les dues dosis de la vacuna contra la Covid-19

www.andorradifusio.ad

Salut donarà un certificat de vacunació en quatre idiomes un cop administrades les dues dosis de la vacuna contra la Covid-19 on s'indicarà tipus de vaccí, quan s'ha posat i el centre administrador.

Així ho ha indicat la secretària d'Estat de Salut, Helena Mas, en l'actualització de les dades sanitàries. Es lliurarà al centre de vacunació a aquelles persones que s'estiguin vacunant en aquests moments. Les persones que ja hagin rebut les dues dosis poden demanar ja el certificat als centres d'atenció primària.

De moment aquest document s'ha elaborat a l'espera de tancar un acord per al certificat verd amb els territoris veïns i la resta de països d'Europa.

Fins a la data s'han administrat 35.916 vacunes i hi ha 44.234 persones inscrites a la plataforma. La campanya ha arribat a la franja dels 42 anys i s'espera una nova remesa de vaccins aquesta setmana. Són les dosis d'Oxford-AstraZeneca que han d'arribar de França.

Dades sanitàries

Quant a l'evolució de la pandèmia, Mas ha notificat 34 nous contagis des de la darrera actualització sanitària divendres passat. Els actius són 142 i a l'hospital hi ha 4 persones ingressades, totes a planta. A la Unitat de Cures Intensives no hi ha ningú amb la Covid-19.

Pel que fa a les escoles, tres aules es troben en vigilància activa, 1 total i 2 parcial, i onze en vigilància passiva.

Roda de premsa completa d'actualització sanitària d'aquest 31 de maig del 2021:

Informa: Redacció

Comparteix: