ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Cesc Sansalvadó porta els valors del Canòlich Music a les escoles

www.andorradifusio.ad

El cantant català Cesc Sansalvadó va ser un jove del Canòlich Music que s'ha fet molt conegut. Aquest dijous ha tornat a l'esperit del festival per compartir amb el públic escolar el que hi ha darrere de les cançons. 

Cesc Sansalvadó ha explicat als alumnes de 3r d'ESO del col·legi Sant Ermengol que no era bo en el estudis, que el seu primer sou de músic va ser al metro de Barcelona i que sol ser una persona reservada per això la seva música té part del que sent. Un exemple és Sink on parla de no ofegar-se en els problemes

"Al final les cançons originals són retalls de la meva història i la meva experiència, i és per això que faig música. Per mi és una manera de poder-me expressar"

De la mateixa manera que les seves cançons parlen d'ell Cesc Sansalvadó ha demanat als alumnes que confiïn i comparteixin amb ell somnis, desitjos i allò que els amoïna i a través de la música enlairar-se en la vida i no oblidar-se que hi ha un futur per complir.

"La música pot arribar a tocar les persones i arribar a l'essència més pura"

Aquest dijous Cesc Sansalvaó ha estat a l'institut de la Margineda i al col·legi Sant Ermengol. Divendres serà al col·legi Sagrada Família i a l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix: