ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El cicle ONCA Bàsic fa parada a Pal amb un concert de guitarra

www.andorradifusio.ad

La petita església de Sant Climent de Pal s´ha omplert de gent, aquest diumenge al migdia, per viure en directe el penúltim concert del cicle ONCA Bàsic del mes d´agost. Sota el títol "La varietat musical d´un continent intercultural", el guitarrista andorrà David Font ha ofert una autèntica mescla de cultures.

El solo de guitarra de David Font ha ressonat per tot l´interior de l´església de Pal. El músic andorrà ha ofert un viatge per Europa a través de músiques representatives dels seus pobles.

Un repertori creat especialment per a l´ocasió, amb motiu de l´Any Europeu del Patrimoni Cultural i on el públic ha pogut escoltar cançons populars com "Moltes felicitats" o "Frère Jacques", versionades de manera particular.

Tot i que no és la primera vegada que Font actuava a l´església de Pal, el músic reconeix que sempre és especial tocar en edificis històrics.

El programa "La varietat musical d´un continent intercultural" s´ha pogut tornar a escoltar, aquest diumenge al vespre, a l'església de Sant Andreu d´Arinsal.

Amb aquesta actuació, el cicle ONCA Bàsic s´atura fins al mes de setembre, quan tornarà a reprendre els concerts de petit format en espais emblemàtics del país.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix: