ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El cicle Sabors d'Estiu tanca la seva primera edició amb èxit d'afluència

www.andorradifusio.ad

El cicle Sabors d'Estiu viu aquest diumenge la darrera jornada a l'aparcament de l'església de Sant Pere Màrtir d'Escaldes-Engordany. La proposta del comú, que combina gastronomia i música en directe, ha tingut molt bona acceptació, i molts en demanen la continuïtat. En total hi han assistit unes tres mil persones.

Sabors d'Estiu va començar el 28 d'agost i dues setmanes després es tanca amb èxit i amb ganes que tingui continuïtat. La combinació de música en directe i proposta gastronòmica amb mitja dotzena de food-trucks ha animat l'assistència.

Restauradors i assistents demanen la continuïtat d'esdeveniments d'aquests tipus i més en les circumstàncies actuals.

Un dels restauradors, José Antonio Guillermo, ha destacat que "la iniciativa ha sigut molt bona i ha donat l'oportunitat a grups de música i a la restauració per donar el millor de nosaltres". Ramon Sasplugas, un altre restaurador, considera que és una iniciativa amb molt de futur, no només a l'estiu.

En aquesta línia, un dels assistents, David Esteve, considera que aquest tipus de iniciatives s'haurien de fer més a sovint, i ha destacat que "no només a Escaldes sinó a tot Andorra". Una altra de les assistents, Maria Mercè Closa, ha valorat positivament aquest cicle. "És una proposta més per a l'estiu, per fer una mica de poble i tenir un lloc on poder-nos retrobar, escoltar música i sopar". No obstant, també ha assenyalat que "l'única cosa que trobem a faltar són lavabos públics".

El menú musical de la darrera jornada ha inclòs Los imposibles del swing al matí i Think Twice a la tarda per acompanyar l'oferta gastronòmica. L'èxit del Sabors anima el comú a garantir-ne la continuïtat l'estiu vinent.

El comú n'estudia la continuïtat

El comú d'Escaldes-Engordany ha fet una valoració molt positiva de la primera edició del Sabors d'estiu i n'estudien la continuïtat.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Vicente Bellot-Txema Galilea

Comparteix:

23.21.4.239