El telecabina d'Arinsal rep uns 600 visitants el primer cap de setmana d'obertura

El telecabina d'Arinsal ha rebut uns 600 visitants durant el

El telecabina d'Arinsal ha rebut uns 600 visitants durant el primer cap de setmana d'obertura. Segons informa el comú de la Massana en un comunicat, la gran majoria són turistes que han fet una valoració molt positiva de l'experiència.

Amb aquesta acció, sorgida arran d'una proposta dels hotelers i comerciants, es pretén continuar amb la línia de dinamitzar el poble d'Arinsal.

Durant els mesos d'estiu, per primer cop, el telecabina estarà obert durant els caps de setmana i serà gratuït per a tothom. De forma paral·lela, s'ha implantat l'ús exclusiu de la carretera de Comallemple per a ciclistes i corredors durant quatre hores, de 8 del matí a 12 del migdia. L'accés a Arinsal durant aquesta estona queda garantit amb el telecabina gratuït.

"La idea és fer una carretera segura, tant per als ciclistes professionals com pels amateurs, un projecte compartit amb Mobilitat i Andorra Turisme", ha afirmat el conseller, Josep Maria Garrallà.

El comú de la Massana va iniciar la passada tardor el Pla de foment del cicloturisme de la parròquia, dins el qual s'inscriu aquest nou projecte. Segons Garrallà, "continuarem treballant per potenciar la bicicleta, en totes les seves disciplines, perquè creiem en el seu potencial en l'àmbit esportiu i turístic, però també per ser el vehicle més sostenible".

Pel que fa a la carretera de Comallemple, ja s'han rebut ímputs positius per part dels ciclistes, ja que es tracta d'una carretera òptima per entrenar en alçada i amb un entorn agradable.

Recordem que el projecte va donar el tret de sortida dissabte, amb una sortida oberta a tothom, organitzada per Andona des del Prat Gran, on se celebrava la Serenalla. Més d'una quarantena de ciclistes van participar en aquesta sortida inaugural.

Informa: Redacció
Fotografies: comú de la Massana

Comparteix: