ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La innovació al servei de la sostenibilitat i la inclusió, l'aposta per la Cimera Iberoamericana

www.andorradifusio.ad

Andorra vol apostar més perquè la innovació es posi al servei de la sostenibilitat i la inclusió social. Es tracta d'un dels Objectius de desenvolupament sostenible de la Cimera Iberoamericana Agenda 2030. Andorra presideix la secretaria pro tempore de l'organisme fins al 2020.

La secretària general iberoamericana Rebeca Grynspan ha visitat el Principat i s'ha trobat amb el cap de Govern i altres autoritats. Es tracta de la primera trobada oficial del secretariat de la Cimera Iberoamericana que recau en Andorra i que ha de culminar en la cimera de caps d'estats i de govern que acollirà Andorra el 2020.

Entre els acords hi ha que es vincularan les prioritats de l'Agenda 2030 de desenvolupament sostenible a la innovació i que això doni fruits en àmbits com la inclusió social. "Andorra ha volgut reprendre aquesta qüestió perquè finalment és una prioritat política de tots els estats iberoamericans i, per tant, hem volgut donar continuïtat als objectius per al desenvolupament sostenible de l'agenda 2030 i afegir la qüestió de trobar polítiques innovadores", ha explicat la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach.

Aquest any i el vinent hi haurà diversos actes i esdeveniments relacionats amb aquesta cimera, com ara un fòrum empresarial iberoamericà.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi Linares / Marta Paixà
Locució: Joel Romero

Comparteix: