ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Cinc persones en llista d'espera per accedir a un pis de l'hostal Calones, que celebra 15 anys

www.andorradifusio.ad

L'any passat en feia 15 de la posada en funcionament del menjador de l'hostal Calones. L'aniversari no es va poder celebrar per culpa de la pandèmia, però, enguany, uns quaranta usuaris han pogut fer un àpat per recordar aquesta data tan important. Pels 15 pisos de lloguer que es van començar a oferir el 2008, hi han passat 130 persones. A hores d'ara, fins i tot, hi ha llista d'espera per poder accedir a un.

L'hostal Calones d'Andorra la Vella va complir l'any passat 15 anys d'existència. Un aniversari que no es va poder celebrar per les restriccions imposades per la pandèmia.Enguany, però, la situació epidemiològica i el procés de vacunació ho han permès. El centre de congressos de la capital ha acollit aquest migdia el dinar de celebració, amb uns quaranta usuaris.

La consellera de Social, Meritxell Pujol, assegura que és "una de les joies del departament", ja que permet donar resposta a persones que no tenen mitjans o que viuen soles. "Ens assegurem que, com a mínim, fan un àpat al dia i sociabilitzen", ha destacat.  Per la seva banda, els usuaris també han celebrat poder disposar d'aquest servei.

A hores d'ara, dels 15 pisos de lloguer dels quals disposa el casal, quatre es troben buits en procés de reforma i cinc persones estan apuntades en llista d'espera per accedir-hi. En aquest sentit, Pujol ha apuntat que s'estan reformant tenint en compte les noves normatives i ha assegurat que un d'ells estarà disponible aviat. Els altres, abans que acabi l'any o al gener. 

El menjador, d'altra banda, disposa d'uns 60 comensals que es divideixen en dos torns per respectar els protocols sanitaris.

Els actes han començat amb una missa a l’església de Sant Esteve, durant la qual s’ha tingut un record per les persones difuntes durant la pandèmia, i han finalitzat amb un espectacle musical.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Kevin Ribeiro

 

Comparteix: