ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Cinca creu que tots els Governs són responsables del descontentament social actual

www.andorradifusio.ad

Jordi Cinca, ministre portaveu, ha afirmat que la concentració d'aquest dimecres respon a molts neguits de la població i no només es protesta contra la llei de Funció Pública.

Segons ha afegit en la roda de premsa posterior al consell de ministres, els participants es queixen de problemes com els lloguers i altres que s'han produït perquè, en els darrers 30 anys, la classe política no ha fet prou per solucionar-los.

Apel·la a la responsabilitat compartida de tots els Governs i assegura que "aquest país tot just s’ha començat a dotar, els darrers 8 anys, de les eines per fer polítiques socials". En aquest sentit afegeix que "cap dels problemes que avui es puguin reivindicar no són atribuïbles exclusivament a aquest Govern. L’únic que té component conjuntural és l’habitatge".

Cinca també ha dit que estarà "tan preocupat si són 500 com si són 2.000 perquè al final aquelles persones acaben traslladant una preocupació i un neguit".

Creu que el Govern tindrà "la capacitat de seguir explicant les coses que s'han fet per anar esvaint aquets neguits, però això és lent". "Si s'hagués començat abans, en moltes d'aquestes qüestions estaríem millor", ha conclós.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa/Fernando Montero

Comparteix: