ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Marxa contra la violència envers les dones

www.andorradifusio.ad

Per commemorar el dia, una cinquantena de dones han caminat pels eixos comercials de Meritxell i Carlemany, fins a arribar a la plaça Coprínceps. Entre les reivindicacions, que les institucions disposin de més recursos per tractar les víctimes.

El 1960, la dictadura dominicana del general Trujillo va empresonar, torturar, violar i assassinar les germanes Mirabal. Avui, la seva mort és un símbol per als moviments feministes.

Una cinquantena de dones s'han aplegat al centre d'Andorra la Vella, en la primera marxa que es duu a terme al país en un 25 de novembre. La caminada ha seguit l'eix comercial de les avingudes Meritxell i Carlemany, fins a arribar a la plaça Coprínceps, on les membres de Stop Violències han llegit un manifest.

La jornada ha servit per denunciar totes les violències a les quals estan exposades les dones pel fet de ser-ho, però també per deixar palès que encara són necessaris més recursos per poder ajudar les víctimes.

A la marxa s'han sumat membres del col·lectiu Marea Verde de Barcelona, que lluiten per legalitzar l'avortament a l'Argentina.

Informa: Tatiana Navarro
Imatges: Fernando Montero

Comparteix: