ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Una cinquantena de persones es concentren a la plaça del Poble en solidaritat amb Colòmbia

www.andorradifusio.ad

El moviment SOS Colòmbia ha ressonat fort aquest diumenge a la tarda al Principat amb una concentració d'una cinquantena de persones a la plaça del Poble. Tot i que els participants ressalten que es comença a rebre ajuda internacional després de dies de manifestacions als carrers reivindicant justícia i que s'aturi la violència policial, volen reforçar-ne la visibilització.

Crits, aplaudiments i molta emoció en la concentració d'aquest diumenge a la tarda a la plaça del Poble per solidaritzar-se amb el poble colombià. S'hi han reunit una cinquantena de persones, moltes de les quals procedents de bombolles familiars.

"Soc aquí per un futur millor, pels nostres drets i perquè literalment ens estan matant", ha dit Sandra Venegas, una de les participants. Un altre d'ells, Cristian Blandon, ha explicat que el seu compte de Facebook ha estat censurat i ha hagut de canviar el seu lloc de naixement "per seguir compartint el que està passant al nostre país". Per la seva banda, una altra assistent, Lizet Alejandra Llanos, ha destacat que "alguns organismes internacionals han començat a respondre". Malgrat això, "les coses no s'han solucionat, per això seguim fent la crida".

Els participants s'han distribuït en un gran cercle i han fet un minut de silenci en memòria de totes les víctimes fruit de la violència policial. També han cantat l'himne i han ballat alçant cartells amb missatges contundents demanant que s'acabin les desigualtats i es respectin els drets humans.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Arnau Gaya

Comparteix:

44.192.253.106