Un circuit aeri similar al Tobotronc, la novetat de Naturland per a aquest estiu

www.andorradifusio.ad

Naturland està enllestint les novetats per a la temporada d'estiu, amb un circuit pels arbres. Les obres s'han allargat més del previst a causa de la situació global. Pel que fa a la situació del parc, el cònsol major Josep Majoral veu que ara hi ha projecte i creu que enguany per fi es començarà a capgirar la situació econòmica. 

A Naturland es volarà pels aires. Serà amb una espècie de circuit similar al Tobotronc, però que anirà penjat dels arbres. Les obres de la nova infraestructura de la cota 1.600 s'estan acabant d'enllestir i es preveu inaugurar l'activitat les properes setmanes. 

És una de les atraccions que busca revitalitzar el parc. I és que des que la nova direcció en va prendre les regnes, Naturland va per bon camí, complint pronòstics i traient-se la xacra de ser una ovella negra per la pèrdua de diners.

Segons el cònsol major de la parròquia laurediana, ara hi ha projecte i direcció.

"L'hivern del 2019 no es trepitjaven les pistes perquè no hi havia gasoil. No era una qüestió de diners, sinó de gestió. Algú havia de trucar per encomanar el gasoil de la màquina trepitjaneu, però no es feia".

Josep Majoral, cònsol major de Sant Julià de Lòria

Majoral considera també que la clau de l'èxit és que s'hagin tret les mans de la política del projecte. 

"Ve gent a demanar feina perquè realment ho necessita i els hi has de dir que no, perquè és una administració. Calen concursos i edictes. El més fàcil per mi hauria estat dir, ves a Naturland que allà t'agafaran segur que és una societat privada. Això no ho fem. Segurament en algun cas concret, la decisió del polític i la del president del Consell d'Administració pesava més que la decisió tècnica del mateix director."

Josep Majoral, cònsol major de Sant Julià de Lòria

Ara, amb el nou pla de negocis, es preveu que per fi enguany es pugui deixar de tenir pèrdues. De fet, el 2022 s'espera la més gran facturació de la història del parc. 

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Fernando Montero - Arxiu RTVA

 

Comparteix:

L'INEF de la Seu d'Urgell tindrà alumnes andorrans el pròxim curs Un projecte per reduir la contaminació lumínica guanya el pressupost participatiu d'Ordino