ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La circulació a Príncep Benlloch reobre en els dos sentits després de les obres

L’avinguda Príncep Benlloch ha recuperat aquest dive

L’avinguda Príncep Benlloch ha recuperat aquest divendres la circulació en els dos sentits de la marxa (un carril de pujada i un de baixada), després de finalitzar la remodelació del carrer que va començar al maig. La reobertura també implica el restabliment de les dues parades de bus de la zona que s’havien traslladat a causa de les obres: Clara Rabassa i Stela.

Amb el restabliment de la circulació es dona per pràcticament acabada la reforma de l’avinguda, a manca d’alguns elements d’embelliment que es col·locaran al llarg de les properes setmanes, segons informa el comú en un comunicat.

Els treballs han consistit en l’eixamplament de les voravies, amb una mitjana de 2,5 metres a banda i banda, una millora de l’enllumenat, la instal·lació de contenidors soterrats i passos de vianants elevats per pacificar el trànsit, ja que el límit de velocitat a la zona és ara de 30 km/h.

També s’han habilitat punts d’estacionament de rotació amb un període màxim de 30 minuts per afavorir l’activitat comercial i una àrea d’aparcament per a motos i una altra de càrrega i descàrrega.

El comú afegeix que l’embelliment també contempla, en una fase posterior, una nova connexió amb els carrers adjacents i que se suma a la de l’ascensor públic i les escales de la Quirola que es van obrir l’any passat. Es tracta de l’adequació d’una nova àrea pública a la zona del Pui, que s’unirà amb l’avinguda Príncep Benlloch i que preveu un nou espai i una zona verda.

A més, amb la intenció de donar més activitat al barri, properament es traslladarà el departament de Social, que actualment està situat als baixos de l’edifici comunal de noves dependències, a un local de Príncep Benlloch número, 59.

Informa: Redacció
Imatge: comú d'Andorra la Vella

Comparteix:

3.234.245.125