ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La ciutadania escull Andorra Difusió per seguir l'escrutini electoral

www.andorradifusio.ad

L'espai especial d'eleccions del web d'Andorra Difusió ha batut rècords de visites. Destaca l'èxit de les pàgines de resultats que, la nit electoral, en van rebre més de 50.000. En total, l'espai dedicat als comicis ha rebut 76.500 visitants.

Els gràfics i resultats a temps real al web de Ràdio i Televisió d'Andorra era la gran novetat d'aquesta cita electoral als mitjans públics i va acabar sent la referència per seguir l'escrutini la nit dels comicis. Les pàgines dedicades al seguiment dels resultats a cada parròquia van superar les 50.000 visites el 15 de desembre.

Per damunt de totes destaca Escaldes-Engordany on, fruit d'un recompte que hauria signat el mateix Alfred Hitchcock, es van superar els 17.000 clics. I és que en alguns moments de l'emocionant nit, la diferència entre la llista demòcrata i la del PS, que finalment s'enduria el gat a l'aigua, va ser de només dos vots, tot i que al final va quedar en deu. Precisament, el frec a frec, que es va mantenir fins al final, va afavorir les consultes constants al nostre web, que oferia l'escrutini actualitzat en temps real.

En total, l'apartat dedicat a les eleccions comunals 2019 d'Andorra difusió ha rebut 76.500 visites. La programació de la jornada dels comicis i, sobretot, els espots de les diferents candidatures han estat el més seguit al web.

El debat d'Encamp, el més vist

Pel que fa als debats, els que més interès van generar són el d'Encamp i el d'Ordino, emesos per Andorra Televisió. El de la Massana, on només hi concorria una sola llista, va ser el programa amb menys seguiment.

Informa: Jordi Cama

Comparteix:

3.219.167.194