ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra

Ciutadans Compromesos presentarà una llista territorial independent

Ciutadans Compromesos presentarà una llista a la terr

Ciutadans Compromesos presentarà una llista a la territorial formada per dues persones independents que aglutinaran totes les sensibilitats que s'apleguen al grup parroquial massanenc. Aquesta ha estat la decisió presa en la reunió celebrada aquest dilluns per decidir quina seria la seva presència als comicis del 7 d'abril.

Segons ha confirmat el president de CC, David Baró, la presentació d'una llista territorial ha rebut un ampli suport de la cinquantena de persones que han assistit a la trobada, entre ells la majoria comunal i ex-càrrecs electes. Asseguren que és una opció que uneix els integrants del projecte parroquial. De fet, Baró ha afirmat que el que s'ha volgut "és posar seny" i evitar divisions internes.

Per buscar candidats s'ha creat una comissió electoral que es posarà a treballar aquest dimarts mateix. Baró ha recalcat que no es descarta "cap persona ni cap candidat", en referència als consellers massanencs ja electes i que sonaven com a possibles candidats, com ara Carles Naudi. Expliquen que es buscarà un perfil independent que representi els valors del grup parroquial: diàleg, consens i ser útils a la parròquia i al país.

Així, la voluntat de Ciutadans Compromesos és que si la seva llista guanya, a la circunscripció territorial de la Massana formi un grup parlamentari propi amb la cessió d'un conseller d'un altre grup o treballi des del grup mixt, la qual cosa els permetrà funcionar de forma autònoma. Baró ha afegit que estan oberts a pactes postelectorals amb la força guanyadora "per treballar per al país". Un aspecte que també ha destacat és que una de les condicions acordades a la reunió és que, un cop al Consell General, no hi hagi escissions o trencaments.Informa: Ana Alamán

Comparteix: