Clàudia Riera i Oriol Guillem, a la nova producció de l'ENA

www.andorradifusio.ad

L'Escena Nacional presenta el nou projecte 'La neu dins aquesta pluja'. Una obra amb Clàudia Riera com a protagonista, escrita pel director artístic, Alfons Casal. L'espectacle, que s'emmarca en la Temporada de Teatre, s'estrenarà a final d'any a la capital.

La nova producció pròpia de l'ENA es representarà al Teatre Comunal, el 12 i 13 de desembre. Es tracta de 'La neu dins aquesta pluja'. Una obra ambientada als anys 90 en terres andorranes.

"És un text que és un gran enigma. Caminar d'una manera entre Harold Pinter i David Lynch amb uns personatges que viuen en el present, en el futur i en el passat al mateix temps".

Marc Rosich, director 'La neu dins aquesta pluja'

Els personatges, el Victor, la Sally i la Lysa, són interpretats per Ester Cort i els andorrans Oriol Guillem i Clàudia Riera, que s'ha mostrat "molt contenta de tornar a l'escenari. He fet molt poc teatre en els darrers anys. El teatre té una cosa que la càmera no et podrà donar mai".

El projecte neix arran d'un text escrit pel director artístic de l'ENA, Alfons Casal, mentre estudiava a l'Institut del Teatre. "En aquest cas és producció pròpia amb el suport del comú d'Andorra la Vella i ara mateix estem amb converses per tenir una finestra d'exhibició a posteriori de l'estrena aquí a Andorra".

Els alumnes de l'Aula de Teatre podran visitar els assajos, amb la finalitat d'apropar el teatre professional als més joves. 

Informa: Karen Gacusana
Imatges: Èric Mompel 

Comparteix:

Cau a la meitat la producció nacional de fusta Un gir total a la Temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella